SAMSUN / ATAKUM - Taflan Yalı Ortaokulu

May

Atakum Rehberlik ve Araştırma Merkezi Rehberlik Hizmetleri Bölümü tarafından ekte sunulan program dahilinde ilçemizde Psikolojik Danışman / Rehber Öğretmeni olmayan okulların öğrenci ve öğretmenlerine yönelik "Genel Hedef, Sınav Kaygısı ve LGS Bilgilendirme" konulu  çalışma

Şbt

28 Şubat  Çarşamba  Günü 10.00 - 18.00 Saatleri Arasında Okulumuza Bekliyoruz.

Şbt

6 Şubat 2023’ün ilk saatlerinde Türkiye asrın felaketini yaşadı. Geçen yıl bugün Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde 9 saat arayla meydana gelen iki büyük deprem ülkeyi yasa boğdu. Saat 04.17'de 500 yıldır suskun olan Doğu Anadolu Fayı 7,7'lik sarsıntıyla uyandı. Saat 13.24'te ise bu kez Elbistan 7,6 büyüklüğündeki depremle sarsıldı. İkinci deprem, ilkinin yıkıcılığını 3'e katladı. İki fay, yüzeyde 492 km boyunca uzanan kırılmaya neden oldu.

Şbt

OKUSAM projesi kapsaında öğrencilerimiz münazara etkinliği gerçekleştirdiler.

Şbt

OKUSAM Projesi kapsamında 5,6,7. sınıflarımız, ''Demin Bakkalı'' kitabı ile ilgili etkinlik gerçekleştirdiler.

Ock

1993 yılında Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde geçen Nefes Yer Eksi İki, farklı dönemlerde yaşanmış birçok gerçek hikayeyi bir araya getiriyor ve üç farklı karakterin kesişen öykülerini anlatıyor.40 yıldır Türk ve Kürt  insanını katleden bu kötülük organizasyonuyla savaşan Kahraman ordumuzua Rabbim güç kuvvet versin diyor aynı zamanda şehitlerimize de rahmet diliyoruz.

Ock

Bilim Samsun bünyesinde 6-14 yaş grubunun eğitim aldığı 7 farklı bilim atölye teması ve ortaokul ile lise gruplarına yönelik uzun dönem eğitim uygulanan Deneyap Atölyesi bulundurmaktadır.

Ara

okulumuz 8. sınıf öğrencilerini LGS kapsamında motivasyonlarını artırmak için fen liseleri, proje liseleri ve meslek liselerini içereren farklı katogorideki okulları yerinde görmelerini sağlamak için okul tanıtım gesizi yapıldı.

OKULUMUZDA 29 EKİM CUMUHURİYET BAYRAMI KUTLAMASI YAPTIK

BANDIRMA VAPURU GEZİMİZ

Kas

Okulumuz 2022-2023 yılı eğitim öğretim yılında kitap fuarı gezisi gerçekleştirdi.

Kahvaltı Etkinliğimiz